Actie!

Padel racket Match Light 3.0

De Match Light 3.0 van 2021 is perfect voor de gewone en of beginnende speler. De Match Light 3.0 zegt het al en is een licht gewicht padelracket. Fantastisch comfort. Koop nu deze mooie MATCH LIGHT uit de collectie van 2021 bij AFP-Trade.

55,00

Uitverkocht

Andere suggesties…

Padel racket Match Light 3.0

SKU RK5GB1U17 Categorieën , , , , , ,

NIVEAU Ontdekking
VORM Allround
BALANS Licht Hoofdzwaar (275mm)
GEWICHT 345-360 gr
DIKTE 38 mm
LENGTE 455 mm
OPPERVLAK 520 cm2
SWEET SPOT Midden

Type Racket

Comfort

Jaar

2021

Vorm

De Match Light 3.0 beschikt over een druppelvormig racketblad wat veel voordelen met zich meebrengt. Zo is een druppelvormig racketblad ideaal voor beginnende padelspelers omdat het in feite een mix is tussen een rond racketblad en een diamant racketblad. Het druppelvormige racketblad van de Adidas Match Light 3.0 biedt een goede combinatie van kracht en controle met de juiste hoeveelheid stabiliteit.

Gewicht

Als padelspeler is een padelracket dat prettig in de hand ligt erg belangrijk. Dit heeft niet alleen te maken met de vorm van het racketblad, maar ook met het gewicht van het racket zelf. Door het druppelvormige racketblad in combinatie met een gewicht van 345 gram kun jij profiteren van een goed gebalanceerd racket. Zodra je beschikt over een goed gebalanceerd racket sta je niet alleen stabieler op de baan, maar kun je ook nog eens bepaalde slagen optimaal uitvoeren. De Match Light 3.0 voldoet aan deze eisen

Comfort

Comfortabel kunnen spelen tijdens trainingen en wedstrijden is erg belangrijk voor een padelspeler. Als padelspeler wil jij dan ook ten alle tijden kunnen genieten van een kwalitatief padelracket. Doordat de Match Light 3.0 beschikt over Eva Soft Performance-rubber kun jij profiteren van sensationeel comfort. Dit type rubber in combinatie met de geometrie van het racket zorgt voor een uitstekende beheersbaarheid.

Aanschaffen

Ben jij op zoek naar een kwalitatief Adidas padelracket? Wellicht is de Adidas Match Light 3.0 ideaal voor jou! AFP-Trade fungeert als verkooppunt en levert materialen aan sportclubs, verenigingen, trainers en particulieren. Wij bieden padelrackets en kleding in verschillende materialen en formaten! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Winkelwagen
Scroll naar top