Doorgaan naar inhoud
GRATIS VERZENDING > € 50
GRATIS VERZENDING > € 50

Padel Racket TRAINING CTRL 2022

SKU RK6CC4U23
Bespaar 50% Bespaar 50%
Oorspronkelijke prijs €119,95
Oorspronkelijke prijs €119,95 - Oorspronkelijke prijs €119,95
Oorspronkelijke prijs €119,95
Huidige prijs €59,98
€59,98 - €59,98
Huidige prijs €59,98

Het Adidas Training CTRL padel racket is zeer geschikt voor zowel beginnende als gevorderde spelers door zijn unieke eigenschappen. Je kunt namelijk profiteren van power, controle én comfort. Dit zorgt ervoor dat je uitstekende prestaties gaat leveren waarbij je onverwachts uit de hoek kunt komen. Is dat niet hetgeen wat iedere speler wel zou willen? Hierdoor ben je met dit fantastische racket automatisch al een winnaar.

Dit is niet zomaar een padel racket, maar een racket waarbij gebruik gemaakt wordt van de Lineal Smart Holes technologie. Dit betekent dat je heel wendbaar bent op de padelbaan. Iets wat ontzettend belangrijk is om jezelf te kunnen onderscheiden van jouw concurrenten.
Daarnaast zorgt de ronde vorm van het Adidas Training CTRL racket ervoor dat je optimaal kunt presteren in verdedigende situaties. Dit heeft alles te maken met de hoge controle die dit padel racket met zich meebrengt, waardoor je de bal zeer gecontroleerd naar jouw tegenstander kunt slaan. Ben jij klaar om jouw slag op een unieke manier te slaan? Dat doe je met het Adidas Training CTRL racket!

Specificaties:

Vorm: Rond

Speltype: Gemiddeld

Gewicht: 360 - 375 gram

Bladdikte: 38 mm

Balans: Midden

Kleur: Zwart - oranje

Materiaal: Glasvezel - EVA Soft

Vragen?

Heb je vragen over dit product? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn tussen 09:00 en 17:00 uur te bereiken via de chat. Mailen kan altijd!

Blogs