Verkooppunt worden?

Steun je club, koop een racket

Verkooppunt of club/trainers dealer worden van AFP-Trade? Wij zijn altijd op zoek naar verkooppunten en Club dealers. Neem contact met ons op via ons contactformulier zodat wij u kunnen informeren over onze scherpe inkooptarieven en mogelijkheden! AFP-Trade voert het complete Adidas Padel assortiment met continue vernieuwing en de nieuwste innovaties. De producten die wij aanbieden kun je vinden op onze website, voor de club dealers hebben we een speciale webshop, met voor iedere club een eigen unieke club inlogcode.

AFP-Trade voert het complete Adidas Padel assortiment met continu vernieuwing en de nieuwste innovaties. De producten die wij aanbieden kun je vinden op onze website en voor de club dealers hebben we een speciale webshop. Met voor elke club een eigen unieke club inlogcode.

Trainer

Verkopen zonder voorraad

Geen administratieve werkzaamheden

Verkopen via AFP-Trade webshop

Gratis verzending naar uw leerling

Meer informatie Aanmelden als trainer

Verkooppunt

Meer informatie Aanmelden als verkooppunt

Club

Meer informatie Aanmelden als club

Club en trainersdeal

Steun je club, koop een racket

Club dealer houdt in dat u onze producten verkoopt zonder dat u deze producten zelf op voorraad hoeft te hebben. Door het maken van promotie op de club door middel van posters en flyers en het gebruik maken van de webshop van AFP-Trade op www.afp-trade.nl en het inloggen met de unieke clubcode. Genereerd de club verkopen.

Wel de lusten, niet de lasten! (steun je club koop een racket)

Wanneer uw clubleden één of meerdere van deze artikelen bestelt via de site, rekenen wij deze producten met 10% korting op de adviesverkoopprijs gelijk af via de webshop. Wij versturen gratis de bestelling rechtstreeks naar uw leden op het thuisadres af. Door middel van de unieke club inlog code wordt er een maandelijks overzicht gemaakt met de verkopen, en word de verkoop marge afgerekend met de club. Op deze manier hoeft u dus niet zelf een voorraad bij te houden. U hoeft enkel er voor te zorgen dat uw leden bestellingen gaan plaatsen op onze site en in de gaten te houden of alles goed en soepel verloopt. Club dealer bespaart u veel tijd (en dus geld). Zeker wanneer de producten actief worden gepromoot op de club: U heeft dan een leuk inkomen per maand, terwijl u er bijna niets voor hoeft te doen! (vandaar Steun je Club koop een racket)

Aanmelden als club

Padel Club Deal – voor het inkopen van Adidas Padel artikelen.

Aanmelden als club

Aanmelden als club