Accessoires

Padel accessoires

Ben je op zoek naar kwalitatieve accessoires voor jouw padelracket? Bij AFP-Trade kun je terecht voor een ruim aanbod aan verschillende soorten accessoires. Van overgrips tot writsbands, maak jouw padel set compleet met onze accessoires!

Overgrips

Je zou overgrips kunnen zien als verbanden die om het handvat van jouw padelracket gewikkeld worden. Het is dus eigenlijk een extra laag die over de huidige grip toegevoegd wordt. Het toevoegen van overgrips kan verschillende redenen hebben. Het zou kunnen dat je op zoek bent naar een betere grip van het racket of je wil juist de diameter van de handgreep vergroten. Wij verkopen de overgrips in sets van 25 en 45. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit verschillende kleuren zodat het perfect past bij jouw padelracket.

Wristbands

Het gebruiken van wristbands biedt verschillende voordelen. Het zorgt er niet alleen voor dat je pols wordt beschermd, het voorkomt ook dat jouw padelracket gaat schuiven. Tijdens een padel training of wedstrijd ben je intensief aan het bewegen waardoor je kan gaan zweten. Door gebruik te maken van een wristband zal je merken dat het zweet geleidelijk wordt opgedroogd. Daarnaast kan je de wristbands ook nog eens goed combineren met jouw padel kleding door kleuren op elkaar af te stemmen!

Protector tape

Hoe zorg je ervoor dat jouw padelracket lang meegaat? Dat doe je door gebruik te maken van protector tape. Tijdens een intensieve wedstrijd zou het zomaar eens kunnen zijn dat jouw padelracket de muur of grond raakt. Dit is natuurlijk niet ideaal voor jouw racket. Door gebruik te maken van protector tape bescherm je het frame van het padelracket. Hierdoor blijft jouw padelracket mooi en gaat deze langer mee. Protector tape is er in verschillende kleuren zodat het perfect afgestemd kan worden op jouw padelracket.

Balls

Padel speel je natuurlijk met een kwalitatieve padelbal. Het is dan ook niet voor niets dat er een bal speciaal voor padel is ontworpen. Een padelbal is kleiner, lichter en heeft minder druk dan een tennisbal. Maar voor welke padelbal moet je gaan? Dit is eigenlijk een persoonlijke keuze. Onze padelballen zijn stuk voor stuk gemaakt van zeer kwalitatief materiaal en beschikken over een prachtig uiterlijk.

Padel accessoires kopen bij AFP-Trade

Ben jij op zoek naar kwalitatieve padel accessoires? AFP-Trade fungeert als verkooppunt en levert materialen aan sportclubs, verenigingen, trainers en particulieren. Of je nu op zoek bent naar accessoires, rackets of kleding, bij ons kun je terecht voor een ruim assortiment aan verschillende producten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@afp-trade.nl.

Winkelwagen
Scroll naar top