Kleding

Padelkleding

Zodra je gaat sporten heb je kleding nodig die daar geschikt voor is, ook bij padel. Bij AFP-Trade kun je terecht voor shirts, rokken, broeken en accessoires die geschikt zijn voor padel. Het maakt dan ook niet uit of je op zoek bent naar padel kleding voor dames of padel kleding voor heren, hét perfecte item zit er gegarandeerd tussen. Met onze kwalitatieve kleding geschikt voor padel ga jij niet alleen veilig, maar ook stijlvol sporten.

Toont alle 31 resultaten

Padel shirts

Zodra je een padel shirt gaat kopen is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal punten. Het belangrijkste is dat een padel shirt je vooral de ruimte moet geven om te kunnen bewegen. Een padel shirt mag dus zeker niet te strak zitten. Vrouwen kunnen kiezen uit een T-shirt of tanktop. Mannen gaan meestal voor een T-shirt. Padel dames kleding zit over het algemeen wat strakker, maar door het elastische materiaal kun jij alsnog profiteren van veel bewegingsvrijheid. Bij AFP-Trade kun je dan ook terecht voor een ruim aanbod aan verschillende shirts speciaal voor de padel sport.

Padel shorts

Bewegingsruimte is essentieel bij padel kleding voor dames en heren en dit is nu precies wat padel shorts bieden. De padel shorts beschikken over uitstekende kwaliteit waardoor jij kan profiteren van optimaal gebruikscomfort. Sommige padel shorts beschikken over diepe zakken waar je de ballen in kunt bewaren tijdens een training. Dit is niet alleen erg efficiënt, maar je kunt ook een goed tempo in het spel houden op deze manier. Padel shorts bieden veel voordelen!

Padel rokken

Je ziet ze veel op de tennisbaan, maar er zijn ook rokjes speciaal geschikt voor padel. De meeste padel rokken beschikken over een binnen broekje zodat je op een prettige en veilige manier kan spelen. Het is dan ook niet geheel zonder reden dat deze padel kleding voor dames zeer geliefd is bij veel professionele spelers. Deze kleding brengt namelijk diverse voordelen met zich mee. In onze padel rokken ga je niet alleen stijlvol de baan over, je bent ook nog eens goed wendbaar. Door het flexibele en zachte materiaal van de padel rokken kun je profiteren van veel bewegingsvrijheid. Iets wat essentieel is bij padel dames kleding.

Padel jassen

Zeker tijdens de koude wintermaanden is het belangrijk om je warm aan te kleden voor een potje padel. Je kunt dan ook gemakkelijk een extra laag creëren met een padel jas. Ons assortiment bestaat uit padel jassen voor zowel mannen als vrouwen. De padel jassen beschikken over een uitstekende kwaliteit. Dankzij de goede ventilatie van de jassen raak je niet oververhit, maar word je toch goed warm gehouden. Daarnaast zijn de meeste padel jassen ook nog eens waterbesteding zodat je bij alle weersomstandigheden optimaal kunt presteren.

Padel kleding kopen bij AFP-Trade

Ben jij op zoek naar de perfecte padel outfit? AFP-Trade fungeert als verkooppunt en levert materialen aan sportclubs, verenigingen, trainers en particulieren. Bij ons kun je terecht voor padel kleding voor zowel dames en heren. Of je nu op zoek bent naar padel kleding voor dames in de winter of een kwalitatieve short voor heren, de perfecte padel kleding zit er gegarandeerd tussen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@afp-trade.nl.

Winkelwagen
Scroll naar top