Dames

Ben jij fanatiek padelspeler? Dan heb je natuurlijk kwalitatieve sportkleding nodig waarin jij je ten alle tijden comfortabel kunt bewegen. Bij AFP-Trade kun je terecht voor dames vrouwen sportkleding, speciaal voor padel! Met onze kwalitatieve vrouwen sportkleding ga jij niet alleen veilig, maar ook stijlvol de baan op.

Toont alle 12 resultaten

Padel shirts

Misschien wel één van de belangrijkste items op het gebied van dames sportkleding: een padel shirt. Voordat je dit item gaat aanschaffen, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal punten. Het belangrijkste is dat een padel shirt je vooral de ruimte moet geven om te kunnen bewegen. Een padel shirt mag dus zeker niet te strak zitten. Bij AFP-Trade kun je dan ook terecht voor een ruim aanbod aan verschillende shirts om de sport outfit voor een vrouw compleet te maken.

Padel shorts

Bewegingsruimte is essentieel en dit is nu precies wat padel shorts bieden. Deze dames padel kleding beschikt over uitstekende kwaliteit waardoor jij kan profiteren van optimaal gebruikscomfort. Sommige padel shorts beschikken over diepe zakken waar je de ballen in kunt bewaren tijdens een training. Dit is niet alleen erg efficiënt, maar je behoudt ook nog eens het gewenste tempo in het spel. Padel shorts bieden veel voordelen! Padel shorts bieden veel voordelen en kunnen niet ontbreken in een padel dames kleding collectie!

Padel skirts

Je ziet ze veel op de tennisbaan, maar er zijn ook rokjes speciaal geschikt voor padel. De meeste padel rokken beschikken over een binnen broekje zodat je op een prettige en veilige manier kan spelen. In onze padel rokken ga je niet alleen stijlvol de baan op, je bent ook nog eens goed wendbaar. Door het flexibele en zachte materiaal van de padel rokken biedt deze vrouwen sportkleding veel bewegingsvrijheid.

Padel jassen

Zeker in de koude wintermaanden is het belangrijk om je warm aan te kleden voor een potje padel. Je kunt dan ook gemakkelijk een extra warme laag creëren met één van onze padel jassen. Deze padel kleding voor dames winter must-haves beschikken over een uitstekende kwaliteit. Dankzij de goede ventilatie van de jassen raak je niet oververhit, maar blijf je toch goed warm. Daarnaast zijn de meeste padel jassen ook nog eens waterbesteding zodat je bij alle weersomstandigheden optimaal kunt presteren.

Hoe kies je de juiste padel kleding?

Maar welke padel kleding voor dames is geschikt voor mij? De kans is groot dat je hier regelmatig over nadenkt en dat is natuurlijk meer dan normaal. Het kan namelijk best lastig zijn om padel dames kleding uit te zoeken. Je hebt bijvoorbeeld te maken met het weer, de materialen en het type padel kleding. Padel kleding dames winter is bijvoorbeeld niet handig om tijdens de warme zomermaanden te dragen. En de materialen moeten jou zeker niet belemmeren tijdens die belangrijke wedstrijd. Let dus goed op bovenstaande aspecten wanneer je padel kleding voor dames gaat kopen. Uiteindelijk gaat het erom dat je comfortabel kunt spelen in padel dames kleding!

Dames sportkleding kopen bij AFP-Trade

Ben jij op zoek naar de perfecte padel outfit? AFP-Trade fungeert als verkooppunt en levert materialen aan sportclubs, verenigingen, trainers en particulieren. Bij ons kun je terecht voor mooie en kwalitatieve dames padel kleding. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@afp-trade.nl.

Winkelwagen
Scroll naar top