Heren

Elke sporter presteert het beste in comfortabele kleding. Niet zo gek natuurlijk. Door goede sportkleding te dragen heb je niet alleen meer bewegingsvrijheid, je voelt je ook nog eens een stuk zelfverzekerder! Bij AFP-Trade kun je terecht voor kwalitatieve heren sportkleding in verschillende

Toont alle 20 resultaten

Padel T-shirts

Een sportkleding stuk die iedere padelspeler in zijn kast moet hebben hangen: een kwalitatief padel T-shirt. Voordat je dit item gaat aanschaffen, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal punten. De voornaamste functie van dit item is dat het je de ruimte moet geven om te kunnen bewegen. Bij deze sport maak je vrijwel de hele tijd slagen waarbij je jouw armen goed moet kunnen gebruiken. Het is dus erg belangrijk dat heren sportkleding comfortabel zit!

Padel shorts

Naast de bewegingsruimte bij mannen sport kleding shirts geldt dit uiteraard ook voor shorts. Deze herensport kleding is gemaakt van uitstekende kwaliteit waardoor je kunt profiteren van optimaal gebruikscomfort. Sommige padel shorts beschikken zelfs over diepe zakken waar je de padelballen in kunt bewaren tijdens een training. Dit is niet alleen erg efficiënt, maar je behoudt ook nog eens het gewenste tempo in het spel.

Padel jassen

Zeker in de koude wintermaanden is het belangrijk om je warm aan te kleden voor een potje padel. Je kunt dan ook gemakkelijk een extra warme laag creëren met één van onze padel jassen. Dankzij de goede ventilatie van de jassen raak je niet oververhit, maar blijf je toch goed warm. Daarnaast zijn de meeste padel jassen ook nog eens waterbesteding zodat je bij alle weersomstandigheden optimaal kunt presteren in onze herensport kleding.

Padel accessoires

Merk je dat je, zeker in de zomermaanden, veel met je ogen moet knijpen door de felle zon? Dat is verleden tijd met onze kwalitatieve Adidas petten. Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij heren padel kleding, maar deze petten zorgen ervoor dat je niet belemmerd wordt tijdens het sporten. Daarnaast maken deze producten een sport outfit voor mannen helemaal af!

Heren sportkleding kopen bij AFP-Trade

Ben jij op zoek naar een sportieve padel outfit? AFP-Trade fungeert als verkooppunt en levert materialen aan sportclubs, verenigingen, trainers en particulieren. Bij ons kun je terecht voor kwalitatieve heren padel kleding. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@afp-trade.nl.

Winkelwagen
Scroll naar top