Adidas

Voor kwalitatieve padelkleding ben je bij Adidas aan het juiste adres. Adidas kleding voor padel bestaat uit een ruim assortiment met verschillende kleuren en formaten. Van short tot kwalitatieve T-shirts, bij AFP-Trade kun je terecht voor Adidas heren sport kleding!

Toont alle 18 resultaten

Adidas tennisshirt

Een Adidas tennisshirt geeft jou de ruimte die je nodig hebt om te kunnen bewegen. Dit is één van de belangrijkste punten waaraan een padel shirt moet voldoen. Een Adidas tennisshirt zit niet te strak en beschikt over een uitstekende kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat mannen vaak kiezen voor een tennisshirt van Adidas. Naast het functionele aspect ziet Adidas heren sport kleding er ook nog eens prachtig uit. Uiteindelijk gaat het erom dat jij je prettig voelt in het Adidas tennisshirt en dat je er vrij in kunt bewegen.

Adidas jassen

Niets is fijner dan warm aangekleed zijn. Zeker tijdens de koude wintermaanden. Daarbij is het niet alleen fijn om warm aangekleed te zijn, het is ook nog eens belangrijk. Zeker bij koude temperaturen koelt het lichaam snel af en met een dikke winterjas kan dit voorkomen worden. Het assortiment van Adidas padel kleding bestaat dan ook uit prachtige jassen van een uitstekende kwaliteit. Dankzij de goede ventilatie van de jassen raak je niet oververhit, maar word je toch goed warm gehouden. Deze Adidas padel kleding jassen zijn er in verschillende varianten zodat je een passende keuze kunt maken.

Adidas shorts

De padel kleding van Adidas bestaat, naast shirts en jassen, ook uit shorts. Bewegingsruimte is essentieel en dit is nu precies wat Adidas kleding voor padel kan bieden. De Adidas padel shorts beschikken over uitstekende kwaliteit waardoor jij kan profiteren van optimaal gebruikscomfort. Daarnaast bestaan de meeste shorts ook nog eens uit diepe zakken waar je bijvoorbeeld de padel accessoires of jouw eigen noodzakelijke spullen in kan bewaren. Adidas heren sport kleding is functioneel, kwalitatief en ook nog eens gemaakt van de mooiste materialen.

Adidas heren sport kleding kopen bij AFP-Trade

Ben jij op zoek naar een Adidas tennisshirt of andere padel kleding van dit prachtige merk? AFP-Trade fungeert als verkooppunt en levert materialen aan sportclubs, verenigingen, trainers en particulieren. Wij bieden padelrackets en kleding van Adidas in verschillende materialen en formaten! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@afp-trade.nl.

Winkelwagen
Scroll naar top