Padel kleding Adidas

 

Adidas padel artikelen

Adidas padel assortiment voor man, vrouw en junior. 

Voor kwalitatieve padelkleding ben je bij Adidas aan het juiste adres. Van shorts tot skirts, Adidas kleding voor padel bestaat uit een ruim assortiment met verschillende kleuren en formaten. Bij AFP-Trade kun je terecht voor Adidas padel kleding voor man, vrouw en junior!

wordt sponsordealer!

 

contact opnemen

 

Adidas tennisshirt

Een Adidas tennisshirt geeft jou de ruimte die je nodig hebt om te kunnen bewegen. Dit is één van de belangrijkste punten waaraan een padel shirt moet voldoen. Een Adidas tennisshirt zit niet te strak en beschikt over een uitstekende kwaliteit. Vrouwen kunnen kiezen uit een T-shirt of tanktop. Mannen gaan meestal voor een T-shirt. Uiteindelijk gaat het erom dat jij je prettig voelt in het Adidas tennisshirt en dat je er vrij in kunt bewegen.

Adidas jassen

Niets is fijner dan warm aangekleed zijn. Zeker tijdens de koude wintermaanden. Daarbij is het niet alleen fijn om warm aangekleed te zijn, het is ook nog eens belangrijk. Zeker bij koude temperaturen koelt het lichaam snel af en met een dikke winterjas kan dit voorkomen worden. Het assortiment van Adidas padel kleding bestaat dan ook uit prachtige jassen van een uitstekende kwaliteit. Dankzij de goede ventilatie van de jassen raak je niet oververhit, maar word je toch goed warm gehouden. Deze Adidas padel kleding jassen zijn er in verschillende varianten voor mannen en vrouwen.

Adidas shorts

De padel kleding van Adidas bestaat, naast shirts en jassen, ook uit shorts. Bewegingsruimte is essentieel en dit is nu precies wat Adidas kleding voor padel kan bieden. De Adidas padel shorts beschikken over uitstekende kwaliteit waardoor jij kan profiteren van optimaal gebruikscomfort. Daarnaast bestaan de meeste shorts ook nog eens uit diepe zakken waar je bijvoorbeeld de padel accessoires of jouw eigen noodzakelijke spullen in kan bewaren.

Adidas skirts

Gaat jouw voorkeur uit naar padel kleding van Adidas in de vorm van skirts? Deze Adidas rokjes zijn uitermate geschikt voor padel en beschikken over een uitstekende kwaliteit. De meeste Adidas padel skirts beschikken over een binnen broekje zodat je op een prettige en veilige manier kan spelen. In de Adidas padel skirts ga je niet alleen stijlvol de baan over, je bent ook nog eens goed wendbaar. Deze Adidas padel kleding is beschikbaar in verschillende kleuren en formaten.

Adidas padel kleding bij AFP-Trade

Ben jij op zoek naar een Adidas tennisshirt of andere padel kleding van Adidas? AFP-Trade fungeert als verkooppunt en levert materialen aan sportclubs, verenigingen, trainers en particulieren. Wij bieden padelrackets en kleding in verschillende materialen en formaten! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@afp-trade.nl.

Winkelwagen
Scroll naar top