Padelkiosk

Padel Kiosk is een automaat waarin we rackets verhuren en padelballen en -accessoires verkopen op clubs. Op die manier hoeft de club zelf geen rackets te verhuren, maar verloopt alles geautomatiseerd.

Flevopadel
Hoefslag 1, 8219 PV Lelystad

Padel Kiosk is een automaat waarin we rackets verhuren en padelballen en -accessoires verkopen op clubs. Op die manier hoeft de club zelf geen rackets te verhuren, maar verloopt alles geautomatiseerd, 24/7.

Modellen

Zo’n Kiosk is verkrijgbaar in 2 modellen: een Padel Kiosk (= 1 automaat) of een Combi Kiosk (= 1 Padel Kiosk + 1 drankautomaat). Het ligt er dan ook maar net aan wat je als club wilt kunnen bieden aan jouw spelers. Ligt de focus echt op het faciliteren van padelballen- en accessoires? Dan voldoet een Padel Kiosk aan alle wensen. Willen spelers na of tijdens het trainen ook wat kunnen drinken? Dan is een Combi Kiosk wellicht de beste optie voor jouw club.+

Veelgestelde vragen

De Padel Kiosk moet indoor geplaatst worden. Voor de outdoor locaties hebben wij een container waar de automaat in kan staan. Deze kunnen wij ook leveren en aanbrengen, zodat de spelers altijd kunnen profiteren van de faciliteiten die je als bedrijf kunt bieden.

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het plaatsen van een padelkiosk. Als club ontvang je 3-maandelijks een commissie van 20% op alle verhuur en verkoop uit de Kiosk. Wel is het mogelijk om onze Padelkiosk te kopen. Bij interesse kunt u mailen naar info@afp-trade.nl.

Je kunt een offerte aanvraag versturen naar info@afp-trade.nl of onderstaand contactformulier invullen.

Padelkiosk
Aanvragen?

Laat jouw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Winkelwagen
Scroll naar top