Adidas

Als padelspeler wil je natuurlijk over een kwalitatief padelracket beschikken dat voldoet aan al jouw eisen en wensen. Hierdoor kun je niet alleen uitstekende prestaties leveren, dit is ook een manier om jezelf te onderscheiden van jouw concurrenten. Ben jij op zoek naar een padelracket waarbij duurzaamheid, professionaliteit en kwaliteit centraal staat? Adidas padel rackets voldoen aan deze eisen!

Resultaat 1–20 van de 32 resultaten wordt getoond

Vooruitstrevende materiaaltoepassingen

Adidas streeft continu naar doordachte ontwerpen en unieke materiaaltoepassingen om de padel rackets nog beter te maken dan ze al zijn. Door de nieuwste innovaties van de Adidas padel rackets voel jij je ten alle tijden een echte professional. En als je dacht dat Adidas padel het hierbij zou laten, had je dat mis. De padelrackets en accessoires worden namelijk zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Adidas padel rackets staan dan ook voor professionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Wat wil je nog meer? Padel Adidas maakt het onmogelijke mogelijk.

Unieke kenmerken

Het is natuurlijk niet voor niets dat Adidas blijft streven naar het toepassen van de nieuwste technologieën op een Adidas padel racket. Zo zorgt exoskelet voor extra bescherming van de schacht, houdt de power embossed bij hoge impact de services en smashes stabiel, zorgt de nieuwe lineal voor een evenwichtige verdeling van de gaten op het oppervlak en is er een speciaal gatenpatroon ontworpen waardoor het Adidas padel racket meer speelcomfort biedt. Dit is nog maar een kleine greep uit de verschillende kenmerken van de prachtige en kwalitatieve Adidas padel rackets.

Voor professionals en beginners

Of je nou net begonnen bent met padel of dat je al jarenlang op professioneel niveau speelt, met een Adidas padel racket haal jij een high performance product in huis. Een aantal Adidas padel rackets zijn zelfs uitgeroepen tot ‘best padel rackets 2021’. Waarom? De Adidas padel rackets zijn gemaakt van carbon en bieden een hoge weerstand bij iedere slag. Iets waar iedere padelspeler veel waarde aan hecht! Daarnaast is het belangrijk – voordat je een padel racket van Adidas aanschaft – om goed te kijken naar het niveau waarop je speelt. Adidas padel biedt namelijk diverse rackets voor ieder niveau, zodat je steeds een stap hoger kunt gaan. Eén ding is zeker: een padel racket van Adidas biedt de juiste hoeveelheid ondersteuning en professionaliteit in het spel.

Adidas padel rackets bij AFP-Trade

Ben jij geïnteresseerd in Adidas padel rackets en zou je hier graag meer informatie over willen krijgen? AFP-Trade fungeert als verkooppunt en levert materialen aan sportclubs, verenigingen, trainers en particulieren. Bij ons kun je terecht voor padelrackets en kleding in verschillende materialen en formaten! Padel Adidas biedt dan ook de juiste hoeveelheid ondersteuning waar je naar op zoek bent als beginner of professional. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@afp-trade.nl.

Winkelwagen
Scroll naar top