Tassen

Padel tassen

Ben je een fanatieke padelspeler of begin je net? Dan is het handig om een padel tas te hebben waar jij al je spullen in op kunt bergen. Van stage tours tot bagpacks, bij AFP-Trade kun je terecht voor verschillende padel tassen!

Alles op één plek

Het is natuurlijk niet zonder reden dat bijna iedere padelspeler een padel tas koopt. Als padelspeler beschik je over verschillende accessoires en attributen die je vrijwel altijd bij je moet hebben. Door gebruik te maken van een padel tas heb je altijd alles op één plek. Op deze manier voorkom je dat er spullen kwijtraken en heb je een goed overzicht van de spullen die je überhaupt hebt.

Extra opbergruimte

Daarnaast fungeert een padel tas ook als extra opbergruimte. Na een wedstrijd of training hoef je natuurlijk niet altijd alle spullen in je tas te laten zitten. Je kan een padelracket gemakkelijk ergens anders kwijt dan in je tas doordat deze niet al te veel ruimte in beslag neemt. Je zou een padel tas bijvoorbeeld ook kunnen gebruiken als opslag voor al jouw padelballen of wristbands.

Verschillende padel tassen

Ons ruime assortiment aan padel tassen bestaan uit verschillende soorten, kleuren en maten. De bags zijn wat kleinere en compacte tassen waar je genoeg attributen in kwijt kunt. Ideaal om bijvoorbeeld de padel ballen in mee te nemen. De weekend bags, bagpacks en racketbags zijn een stuk groter en ideaal voor de veelzijdige spelers. Je kunt er veel spullen in kwijt zodat je ten alle tijden alles mee kunt nemen. Het ligt er maar net aan hoeveel spullen je mee wil nemen en waar jouw voorkeur naar uit gaat. Alle padel tassen beschikken over uitstekende kwaliteit en gaan lang mee.

Padel tassen kopen bij AFP-Trade

Ben jij op zoek naar de perfecte padel tas? AFP-Trade fungeert als verkooppunt en levert materialen aan sportclubs, verenigingen, trainers en particulieren. Bij ons kun je terecht voor padel tassen in verschillende kleuren, maten en materialen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@afp-trade.nl.

Winkelwagen
Scroll naar top